Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι καθηγητές

πηγή: TVXS

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το επόμενο διάστημα αποφάσισε η γενική συνέλευση των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή η ΟΛΜΕ.
Οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, συμμετοχή στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας, σε συνεργασία με τις άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις, στις 31 Οκτωβρίου, καθώς και στη γενική πανεργατική απεργία της 6/11. Νέες γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ και στη συνέχεια των προέδρων τους θα διεξαχθούν μετά τις 6/11 για την περαιτέρω συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Η Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα:
  • 31/10/2013:: Πανεκπαιδευτικά Συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας σε συνεργασία με τις άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις.
  • 6/11/2013: Συμμετέχουμε στη γενική πανεργατική απεργία. Παίρνουμε όλα εκείνα τα μέτρα για τη στήριξή της, όπως: Περιοδείες στα σχολεία, έκδοση υλικού (αφίσσας, κ.λπ.), πανώ στα σχολεία, κ.ά. Οργανώνουμε τα απεργιακά συλλαλητήρια και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε αυτά.
  • Επιδιώκουμε το συντονισμό της δράσης με όλα τα σωματεία για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία των κινητοποιήσεων σε κάθε περιοχή. Αξιοποιούμε τις Επιτροπές Αγώνα των ΕΛΜΕ.
  • Νέες Γ.Σ. ΕΛΜΕ και Γ.Σ. Προέδρων μετά τις 6/11 για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου