Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε./ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Απονομή Υποτροφιών για τους Αριστούχους του Γενικού Λυκείου Ύδρας από την Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δίπλα στους νέους της Ύδρας και το 2021

Η απονομή Υποτροφιών για τους Αριστούχους του Γενικού Λυκείου Ύδρας από την Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει γίνει πλέον θεσμός.

 Σε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές, η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συνεχίζει να ενισχύει την εξέλιξη των νέων του τόπου και προχωράει στη χορηγία τριών χρηματικών βραβείων σε αριστούχους των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, τα χρηματικά βραβεία ανέρχονται στα ποσά των 5.000, 4.000 & 3.000 ευρώ, για τον πρώτο, δεύτερο και τρίτο αριστούχο αντίστοιχα.

Ακόμα, με σκοπό να ενθαρρύνει την μετάβαση των νέων και στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση, η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προσφέρει δύο υποτροφίες, ύψους 4.000 ευρώ η καθεμία σε απόφοιτους του Γενικού Λυκείου Ύδρας και Ελληνικών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που έχουν ήδη γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ελληνικού ή ξένου Πανεπιστημίου.

Κριτήριο για την επιλογή των βραβευθέντων αποτελεί ο βαθμός εισαγωγής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καθώς και ο βαθμός του Πτυχίου.

Οι αιτήσεις για τις υποτροφίες των πτυχιούχων αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Ύδρας θα γίνονται δεκτές από τις 10.05.2021 έως τις 10.08.2021.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τη διαδικασία επιλογής των μεταπτυχιακών φοιτητών που θα λάβουν τις υποτροφίες θα βρείτε στον ιστότοπο της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

https://www.papadopoulou.gr/news/υποτροφίες-2021 

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στους αποφοίτους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου